Konvent

Varmt välkommen till OA-konvent på Drakudden!

18-20 November 2022
”ANDLIGHET”

Äntligen är det dags! På fredag 18 november klockan 18.00 öppnar registrering och inkvartering. Välkomstmötet börjar 19.00. Söndagen den 20 november rundar vi av med avslutningsmöte 11.00 – 12.00. Årets OA-konvent kommer liksom tidigare bjuda på OA-möten, talarmöten, workshops, SSR-möte, morgonmeditation och inte minst underbar gemenskap, gemensamma måltider och social samvaro. Närvaron på samtliga möten och aktiviteter är frivillig för varje enskild OA-medlem! Programmet hittar du här.


Betalningsinformation och anmälan hittar du via länken här.
Det finns begränsat med sovplatser, så vänta inte för länge med att anmäla dig.
Betalning är lika med anmälan och anmälan är bindande.

Kostnad
▪ Boende 2 dygn 750 kr
▪ Boende 1 dygn 375 kr
▪ För dig som vill komma över dagen 160 kr

Mat tar du med dig själv och kan tillaga på plats; fri tillgång till förvaring och kök.
OBS! Ha gärna i åtanke att vi är många som ska dela på utrymmet, så använd ditt ”Compact Living-tänk” så får vi plats och kan hålla det enkelt.
Fri tillgång till Kaffe & Te. Kolsyrat vatten finns att köpa för självkostnadspris.

Sista anmälningsdag fredag den 11 november!
Frågor i samband med anmälan före, samt efter sista anmälningsdatumet får du besvarade av Josefine, mobil: 0734 325 367.


Ta med dig lakan/påslakan/örngott, handduk etc. Ta gärna med inneskor då golven kan vara kalla, och våg om du väger din mat. Ta även gärna med dig din kreativitet i form av sång, pyssel, spel, musikinstrument eller vad det nu än är som du gillar och vill dela med oss andra under helgen. Badkläder om du är sugen på att basta och ev. ta ett svalkande dopp i Mälaren.

Adress: Drakudden Läger & Kursgård, Smidövägen 17 i BRO.
Vägbeskrivning: Ta pendeltåg från Stockholms central mot Bålsta. Vid Bro station byter du till buss 556 mot Ådö.
Restid ca 1 timme. För mer information: https://sl.se/reseplanering. Avgiftsfri parkering för er som färdas med bil. Om du har plats i bilen alternativt önskar samåka, ta upp det i din hemmagrupp, ring in på olika möten så vi når ut till varandra och på så sätt kan hjälpas åt att komma fram.

Har du möjlighet att göra service genom att ta med dig mikrovågsugn, kontakta Helena, mejladress: kontoast@yahoo.com.

På konventet finns ett litteratur-rum, där du hittar det mesta av vår OA-litteratur. Passa på att handla utan fraktkostnad! Det kommer också att finnas ett bord där vi kan lägga kläder som vi vill ge vidare. Grupper och medlemmar är även välkomna att tillverka och ta med fundraising-saker, såsom knappar, pins, t-shirts, bokmärken med mera. Du sätter valfria priser och pengarna går till OA. Meddela gärna om du har mycket med dig, så att vi kan förbereda plats!
Övriga frågor angående konventet är du välkommen att ställa till Sandra B, mejladress: iletgod8@gmail.com.

VARMT VÄLKOMMEN!