SSR:s nyhetsbrev om konvent och service, september 2014

Hej OA-vänner!

OBS ta med detta nyhetsbrev till din hemmagrupp – oavsett om det är ett livemöte eller telefonmöte. OBS

KONVENT! Wihoooo!! 🙂
Du har väl redan bokat av dagarna i din kalender!!! 14-16 november håller OA konvent på Drakudden som ligger i Bro, utanför Stockholm. (Pendeltåg från centralen ca 30 min+buss 15 min). Ett första servicemöte har hållits inför konventet. Samordnare för konventet är Anna H, Stockholm. Information kommer att spridas på hemsidan samt via nyhetsbrev. Du kan nå servicegruppen för konventet via ssr@oasverige.com

SERVICE
Vår gemenskap står och faller med att vi gör service. Service är ett av våra verktyg för tillfrisknande. Service i hemmagruppen. Service för oss alla i Sverige, i vår region som är Region 9 och i världen på världsservicekonferensen.

Känner du dig osäker på om just du kan göra service?
Gör den tillsammans med någon!

Öppna tillsammans. Led möte tillsammans.Räkna pengar tillsammans.
Sätt upp affischer tillsammans. … tillsammans helt enkelt. Gör det enkelt!

Sveriges serviceråd träffas just nu en gång om året och håller i samband med detta en Servicekonferens. Senast var det i Linköping och nästa gång blir mars 2015 i Göteborg. Dit är alla oa-medlemmar välkomna och delta genom att lyssna och diskutera! Varje oa-grupps grupprepresentant och vice grupprepresentant är kallade att delta och dessa har dessutom rösträtt. Sveriges serviceråd utser en styrelse.
Läs gärna mer på hemsidan  

http://oasverige.org/gruppmedlem/service

Läget just nu är att vi saknar servicevillliga på flera poster. Jobbigt läge m a o. Eller en fantastisk möjlighet att göra service! Kassör! Litteraturansvarig! Ordförande för hemsidekommitten. Region 9-representant. Vice ordförande i styrelsen. Mailassr@oasverige.org – vi söker dig som lever i 10-11-12 och har en längre tids abstinens (minst 6 månader, ibland 2 år) och som vill fortsätta leva i tillfrisknande.
Du kan höra av dig själv eller föreslå någon som du tycker passar. Ta chansen!

I kärlek och service,
Sveriges Service Råd (SSR)
Anonyma Överätare

Publicerat i Konvent i Sverige, SSR - Sveriges Serviceråd. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Välkommen til Anonyma Överätare. Välkommen hem.