Konvent & konferenser

DRAKUDDEN 2018

”Vårt främsta syfte – att föra budskapet vidare”

Varmt välkommen till OA-konvent på Drakudden den 16–18 november 2018

Äntligen är det dags! På fredag 16 november klockan 18.00 öppnar registrering och inkvartering. Välkomstmötet börjar 20.00. Söndagen den 18 november rundar vi av med avslutningsmöte 13.00 – 14.00. Årets OA-konvent kommer liksom tidigare bjuda på talarmöten, workshops, SSR-möte, OA-möten, morgonmeditation och inte minst underbar gemenskap, gemensamma måltider och social samvaro!

Läs hela programmet

Anmälan

Du anmäler dig i två steg

Inbetalning görs till bankkonto nr på Swedbank 8327-9 924 857 378-5. Ange ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn som referens så att vi kan matcha din inbetalning mot ditt mail.

I mailet till konvent@oasverige.org skriver du ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, samt vilket av nedanstående alternativ du valt, och om du önskar vegetarisk kost. Betalning är lika med anmälan och anmälan är bindande.

  • Alternativ 1: 950 kr för mat och boende
  • Alternativ 2: 700 kr för enbart boende, utan mat
  • Alternativ 3: 150 kr/dag för dig som vill komma en dag (mat/boende ingår ej).
  • Alternativ 4: 70 kr för enstaka måltid (ex. för dig som kommer över dagen)

Sista inbetalningsdag/anmälan är den 8 november.

Här hittar du menyn för helgen.
Kaffe och te ingår.
Det finns möjlighet värma mat om du har egen mat med dig.

Ta med dig lakan/påslakan/örngott, handduk etc. Ta gärna med inneskor då golven kan vara kalla, och våg om du vill väga maten. Vi påminner om sjunde traditionen, ta med kontanter till att kunna lägga i hatten och köpa OA-litteratur, kläder mm!

Adress: Drakudden Läger & Kursgård, Smidövägen 17 i BRO (Karta).
Vägbeskrivning: Ta pendeltåg 35 från Stockholms central mot Bålsta. Vid Bro station byter du till buss 556 mot Ådö. Restid ca 1 timme.

På konventet finns ett litteratur-rum, där du hittar det mesta av vår OA-litteratur. Passa på att handla utan fraktkostnad! Det kommer också att finnas ett bord där vi kan lägga kläder som vi vill ge vidare. Grupper och medlemmar är även välkomna att tillverka och ta med fundraising-saker, såsom knappar, pins, t-shirts, bokmärken med mera. Du sätter valfria priser och pengarna går till OA. Meddela gärna om du har mycket med dig, så att vi kan förbereda plats! 🖤

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konventkommittén på: konvent@oasverige.org

VARMT VÄLKOMMEN!

SERVICEKONFERENS GÖTEBORG 2019

2019 hålls Servicekonferensen i Göteborg, boka upp 22-24/3 i din kalender.