OA håller på att ta fram en ny publikation och ber om din hjälp!

OA håller på att ta fram en ny publikation på internationell basis och ber om Din hjälp!

Publikationen handlar om kroppsbild, sexualitet och relationer och redaktionen vill ha Din hjälp med Din berättelse om hur OAs 12 steg och Din Högre Kraft har hjälpt just Dig att ta dig ur ett liv med skam och isolering för att istället hitta ett liv med skönhet, kärlek och acceptans av Dig själv!

Här är en Googleöversättning (med viss redigering av webmastern) av texten i uppropet som bifogas längre ner på denna sida:

»Hur har ditt fysiska, känslomässiga och andliga tillfrisknande påverkat din kroppsuppfattning?
»Vad är din upplevelse av känslan av till din kropp innan OA och nu i OA?
»Hur har ditt fysiska tillfrisknande påverkat din känslomässiga och ditt andliga tillfrisknande?
»Är de val du gör för dig själv med en hälsosam kroppsvikt annorlunda än de du gjorde när du var över- eller underviktig?
»Hur har din sexualitet påverkats av din fysiska, känslomässiga och ditt andliga tillfrisknande?
»Vilka aspekter av din sexualitet har varit de svåraste att hantera och möte i ljuset av tillfrisknandet, och hur har du hanterat dessa frågor?
»Hur förhåller du dig till din sexualitet som en tillfrisknande medlem av OA?
»Hur har dina intima relationer förändrats som ett resultat av din fysiska, känslomässiga och ditt andliga tillfrisknande?
»Hur håller du dig abstinent under en träff, i en relation, eller under en separation?
»Hur förhåller du dig till din återvunna kroppsuppfattning och sexualitet i dina relationer?

Berättelser på cirka 500 ord har en större chans att publiceras och dessa kan komma att redigeras. Rättigheterna för publicerat material kommer att tillhöra OA. Inskickat material kommer inte skickas tillbaka till avsändaren. Alla bidrag måste innehålla författarens fullständiga namn och adress. Du kan begära anonymitet inför publiceringen. Din bostadsort eller land kan också vara anonymt om du så anger.

Era historier måste vara redaktionen tillhanda senast 31 januari, 2016. Skicka era berättelser via e-post till info@oa.org. Ange “Body Image” i ämnesraden.

Klicka här för att se bilagan!

Webmasterns anmärkning: Inskickat material skall vara på engelska! Om du behöver hjälp med översättningen så finns flera översättningstjänster att tillgå på internet, exempelvis Google Translate som du kan hitta genom att klicka här. Är du inte så bra på datorer så finns det ju även möjlighet att vända sig utåt till andra medlemmar i programmet där det säkert finns vänner som är villiga att hjälpa till.

Publicerat i Litteratur och publikationer. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Välkommen til Anonyma Överätare. Välkommen hem.