En delning från Lena på Världsservicekonferensen i USA

Lena är på världsservicekonferens i USA. Hon skickar en hälsning…

Hej på er!
Nu kan jag messa igen efter stt ha skaffat en ny laddningsdosa med rätt kontakt här! Har landat. Tuff resa på 20 tim men det känns fantastiskt att vara här. Vandrade runt i Albuquerque igår då konferensen inte riktigt kommit igång. Värmen kom på em.Registrering från 16 och sedan workshop – How the miracle of abstinence is supported by the fellowship. Tre tillfrisknande talare med över 20 år i Oa, ett par med nästan lika lång abstinens. Därefter fria delningar på tid om ämnet, man fick gå fram o anmäla sig. Hörde många. En man bla med 34 år i Oa och lika lång abstinens!! Några hade varit enormt stora och gått ner ca 100 kg. Det som var gemensamt var den känsla med vilken alla delade. De berörde. De delade om många viktiga saker men en hängivelse var gemensamt, att dedikera sig till programmet och inte vila på lagrarna. Göra service. Fortsätta gå på hemmamöten för nykomlingarna mm.

Idag blir det fullt schema och alla dar framåt. Sitter i kommitten för offentlig information. Delegater här fr region 9, England, Irland, Danmark, Grekland, Frankrike och Israel. Så spännande att få möjlighet att göra denna service! Bra att vi oxå kan skicka vår delegat från Sverige.

Hoppas ni har det bra. Kramar från Lena i Albuquerque.

OA SVERIGES SERVICERÅD består av grupprepresentanter från OA grupper i Sverige, ordförande för OA Sveriges kommittéer, OA Sveriges världsservicerepresentant, OA Sveriges region 9 representant samt ledamöter i OA Sveriges Serviceråds styrelse

Styrelsen för OA Sveriges serviceråd når du genom att svara på nyhetsbrevet eller maila till ssr@oasverige.org

Publicerat i Konvent i utlandet. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Välkommen til Anonyma Överätare. Välkommen hem.